De reparatie aan uw wasmachine wordt bij u aan huis in Nijmegen verricht.  Wij repareren alle merken. Indien mogelijk proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren, omdat wij als geen ander kunnen weten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine. 

Bel ons voor het maken van een afspraak 024-7119272
Wilt u liever terug gebeld worden vul dan ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie en wij zijn in staat om dit te bieden. Omdat wij met regelmaat de cursussen bezoeken van importeurs en technische lezingen bijwonen. Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Hoover en Candy.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw witgoed. U kunt voor al uw witgoed, wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer, kookplaat, magnetron, afzuigkap, bij ons terecht. Snel en voordelig!

Mocht blijken dat reparatie te duur of niet meer mogelijk is dan kunt u bij ons een nieuwe wasmachine aanschaffen. Als u besluit bij ons een nieuw apparaat te kopen dan krijgt u een deel van de door ons berekende onderzoekskosten terug.

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Bel snel voor een afspraak: 

T: 026 - 311 26 30  regio Arnhem
T: 0317 - 42 19 84  regio Wageningen / Ede
T: 024 - 711 92 72  regio Nijmegen

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?

 

 wasmachine monteur belt u terug

Graag tot ziens of horens.

Het team van Dijkma Service Center