Witgoed (wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, kookplaat, magnetron, vriezer en inbouwapparaten)

 • Snelle Service  (vaak dezelfde dag)
 • Vakbewame monteurs.
 • Reparatie bij u aan huis.
 • Klant vriendelijk.
 • Garantie: 3 maanden.
 • Wij herstellen vaak defecte modulen ipv te vervangen.

Uw magnetron, wasmachine, droger, vaatwasmachine (afwasmachine), koelkast en vriezer van bijna alle merken kunnen door ons worden gerepareerd. De meeste reparaties van witgoed worden aan huis verricht. Met name voor een wasmachine geldt dat het vaak onbegonnen werk is om deze naar de werkplaats te brengen, daarom komen wij naar u toe om het probleem te verhelpen. Indien mogelijk proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren, omdat wij als geen ander kunnen weten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine of koelkast moet leven.

De ervaring leert dat het voor u zeker loont om bijvoorbeeld een defecte wasmachine te laten maken. Voor een leek lijkt het vaak een complex probleem en daardoor wordt er onterecht gedacht dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Niets is minder waar; een klein onderdeel en een vakkundige blik van een medewerker van Dijkma Service Center doen vaak wonderen. 

Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers, vaatwassers, koel - en vriesapparaten, inbouwapparatuur en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan. Het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie en wij zijn in staat om dit  te bieden. Omdat wij met regelmaat de curcussen bezoeken van importeurs en technische lezingen bijwonen. Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Hoover en Candy.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw witgoed. Wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer, kookplaat, magnetron, afzuigkap. Snel en voordelig!

U kunt bij ons terecht voor alle merken denk aan AEG, Atag, Bauknecht,  Bosch, Electrolux, Etna, Indesit, Liebherr, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

Witgoed reparatie bij u aan huis 

Wilt u graag dat wij bij u aan huis uw koelkast, vaatwasser, droger, wasmachine, afzuigkap of vriezer komen repareren? Dat is geen probleem.

Ons werkgebied is:

Achterveld, Angeren, Angerlo, Arnhem, Babberich, Barneveld, Beek, Bemmel, Bennekom, Brummen, De Glind, De Steeg, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Doorwerth,  Drempt, Driel, Duiven, Ede, Ederveen, Eerbeek, Ellecom, Elst (Gld), Garderen, Giesbeek, Groessen, Haalderen, Harskamp, Heelsum, Heteren, Heveadorp, Huissen, Kootwijk, Laag Soeren, Lathum, Lent, Lobith, Loo,Lunteren, Oosterbeek, Oosterhout, Otterlo, Pannerden, Renkum, Renswoude, Rheden, Rhenen, Rozendaal, Scherpenzeel, Spankeren, Stroe, Terschuur, Tolkamer,Veenendaal, Velp, Voorthuizen, Wageningen, Westervoort, Wolfheze, Zeddam, Zevenaar en Zwartebroek

U kunt voor alle merken bij ons terecht.

 

Bruingoed  Reparatie in de werkplaats

 • Snelle service (vaak binnen 48 uur)
 • Vakbekwame monteurs.
 • Klant vriendelijk.
 • Garantie 3 maanden
 • Gratis leen toestel.

Alle merken televisies TV, video, DVD-spelers en audio worden door Dijkma Service Center gerepareerd. U kunt het apparaat zelf langsbrengen bij de werkplaats, gevestigd op het industrieterrein de Nieuwgraaf; nabij de Makro en Ikea. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het apparaat op te laten halen. Dijkma Service Center beschikt over een ruime ervaring in de LCD, Plasma en TV merken Philips, LG, JVC, Hitachi, Pioneer, Thomson, Panasonic, Toshiba, Finlux, Grundig, Mitsubishi, B&O, Samsung en vele andere merken. Daarnaast herstellen wij binnen de garantietermijn ook de merken Loewe, Candy en Hoover en verzorgen wij voor u de claims naar de importeur, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Dijkma Service heeft zich vooral toegelegd op de complexe electronica van Loewe en zijn daarom een gespecialisseerd Loewe service bedrijf geworden. Wij werken nu 10 jaar samen met de Loewe service vanuit Belgie. Alle bedrijven uit onze omgeving, die Loewe verkopen, zijn van onze service afhankelijk en zo vormen wij een belangrijke schakel tussen winkelier en de Technische Dienst van Loewe Belgie.

De maximale kosten die u kwijt bent, indien u besluit om het desbetreffende toestel niet te laten herstellen, zijn de onderzoekskosten. Na een inspectie van het apparaat informeren wij u vooraf over de hoogte van de reparatiekosten, om ervoor te zorgen dat u niet voor 'onaangename verrassingen' komt te staan. 
Indien u besluit om het toestel niet te laten herstellen kunt u het desbetreffende apparaat na betaling van de onderzoekskosten bij ons afhalen. De eventuele onderzoekskosten kunt u bij aankoop van een nieuw apparaat bij diverse bedrijven waarmee wij samenwerken deels declareren. Dit is afhankelijk van wat voor een apparaat er aangekocht wordt.

Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Candy en Hoover. Maar ook voor alle anderen merken zoals Philips, LG, JVC, Hitachi, Pioneer, Thomson, Panasonic, Toshiba, Finlux, Grundig, Mitsubishi, B&O, Samsung en vele andere merken.

Tussen het maken van een afspraak en de reparatie van bijvoorbeeld een LCD, plasma, TV apparaat of audio zit gemiddeld drie werkdagen. In de tussentijd is het mogelijk om een leentoestel te krijgen, totdat uw apparaat gerepareerd is. Bel ons voor een afspraak: 026-3112630 / 0317- 42 19 84 / 024 - 711 92 72 of kom langs op het industrieterrein de Nieuwgraaf.

 

Bel snel voor een afspraak: 

 

026 - 311 26 30 regio Arnhem
0317 - 42 19 84 regio Wageningen / Ede
024 - 711 92 72 regio Nijmegen

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?

 

 

Graag tot ziens of horens.

Het team van Dijkma Service Center