Reparatie van uw wasmachine, droger, vaatwasmachine (afwasmachine), koelkast en vriezer van bijna alle merken. De meeste reparaties van witgoed worden aan huis bij u in Arnhem, Nijmegen of Wageningen verricht. Met name voor een wasmachine geldt dat het vaak onbegonnen werk is om deze naar de werkplaats te brengen, daarom komen wij naar u toe om het probleem te verhelpen. Indien mogelijk proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren, omdat wij als geen ander kunnen weten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine of koelkast moet leven.

De ervaring leert dat het voor u zeker loont om bijvoorbeeld een defecte wasmachine te laten maken. Voor een leek lijkt het vaak een complex probleem en daardoor wordt er onterecht gedacht dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Niets is minder waar; een klein onderdeel en een vakkundige blik van een medewerker van Dijkma Service Center doen vaak wonderen. 

Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers, vaatwassers, koel - en vriesapparaten, inbouwapparatuur en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan. Het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie en wij zijn in staat om dit  te bieden. Omdat wij met regelmaat de curcussen bezoeken van importeurs en technische lezingen bijwonen. Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Hoover en Candy.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw witgoed. Wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer, kookplaat, magnetron, afzuigkap. Snel en voordelig!

U kunt bij ons terecht voor alle merken denk aan AEG, Atag, Bauknecht,  Bosch, Electrolux, Etna, Indesit, Liebherr, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Bel snel voor een afspraak: 

026 - 311 26 30 regio Arnhem
0317 - 42 19 84 regio Wageningen / Ede
024 - 711 92 72 regio Nijmegen

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?

 

 

 

Graag tot ziens of horens.

Het team van Dijkma Service Center