Dijkma Service Center kan reparatie van uw witgoed of bruingoed uitvoeren in de regio Arnhem. 
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 026-3112630 

Wat is witgoed?
* wasmachine
* droger
* vaatwasser (afwasmachine)
* magnetron
* vriezer
* koelkast
* kookplaat
* koffiemachine

Wat is bruingoed?
* TV
* plasma TV
* led TV
* oled TV
* audio apparatuur
* speakers

Heeft u een Siemens, Bosch, AEG, Miele, Philips, Samsung, Atag of een ander merk? U kunt voor alle merken bij ons terecht.


Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers, vaatwassers, koel - en vriesapparaten, inbouwapparatuur en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan. Het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie en wij zijn in staat om dit  te bieden. Omdat wij met regelmaat de curcussen bezoeken van importeurs en technische lezingen bijwonen. Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Hoover en Candy.

De meeste reparaties voor witgoed worden aan huis verricht. Wij komen naar Arnhem of Nijmegen toe om het probleem te verhelpen. Indien mogelijk proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren, omdat wij als geen ander kunnen weten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine of koelkast moet leven.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw witgoed. Wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer, kookplaat, magnetron, afzuigkap. Snel en voordelig!

Bruingoed kun u langsbrengen bij de werkplaats, gevestigd op het industrieterrein de Nieuwgraaf; nabij de Makro en Ikea te Duiven. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het apparaat op te laten halen. Dijkma Service Center beschikt over een ruime ervaring in de LCD, Plasma en TV merken Philips, LG, JVC, Hitachi, Pioneer, Thomson, Panasonic, Toshiba, Finlux, Grundig, Mitsubishi, B&O, Samsung, Loewe en vele andere merken.

Daarnaast herstellen wij binnen de garantietermijn ook de merken Loewe, Candy en Hoover en verzorgen wij voor u de claims naar de importeur, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Door middel van moderne reparatie apparatuur kunnen wij gemiddeld uw tv binnen een paar uur repareren. 

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Bel snel voor een afspraak: 

026 - 311 26 30 regio Arnhem
0317 - 42 19 84 regio Wageningen / Ede
024 - 711 92 72 regio Nijmegen

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?

 

 

Graag tot ziens of horens.

Het team van Dijkma Service Center