Bel ons voor het maken van een afspraak: 026 - 311 26 30

Wilt u liever terug gebeld worden vul dan ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw wasmachine. Snel en voordelig

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

De reparatie van uw wasmachine wordt bij u aan huis verricht.

Reparatie van uw wasmachine . Wij repareren alle merken. U kunt bij ons ook terecht als u een monteur nodig heeft voor de reparatie van uw koelkast, vriezer, droger, vaatwasser, kookplaat, koffiemachine, TV en audio apparatuur.

De ervaring leert dat het voor u zeker loont om bijvoorbeeld een defecte wasmachine te laten maken. Voor een leek lijkt het vaak een complex probleem en daardoor wordt er onterecht gedacht dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Niets is minder waar; een klein onderdeel en een vakkundige blik van een medewerker van Dijkma Service Center doen vaak wonderen. 

Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers, vaatwassers, koel - en vriesapparaten, inbouwapparatuur en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan. Het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie en wij zijn in staat om dit  te bieden. Omdat wij met regelmaat de curcussen bezoeken van importeurs en technische lezingen bijwonen. Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Hoover en Candy.

Snelle en vakkundige reparatie aan uw witgoed. U kunt voor al uw witgoed, wasmachine, droger, vaatwasser, vriezer, kookplaat, magnetron, afzuigkap, bij ons terecht. Snel en voordelig!

Mocht blijken dat reparatie te duur of niet meer mogelijk is dan kunt u bij ons een nieuwe wasmachine aanschaffen. Als u besluit bij ons een nieuw apparaat te kopen dan krijgt u een deel van de door ons berekende onderzoekskosten terug.

U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Bel snel voor een afspraak: 

T: 026 - 311 26 30  regio Arnhem
T: 0317 - 42 19 84  regio Wageningen / Ede
T: 024 - 711 92 72  regio Nijmegen

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?

Wij bellen u terug

 

Graag tot ziens of horens.

Het team van Dijkma Service Center