Bruingoed  Reparatie in de werkplaats

  • Snelle service (vaak binnen 48 uur)
  • Vakbekwame monteurs.
  • Klant vriendelijk.
  • Garantie 3 maanden
  • Gunstig tarief al vanaf € 15,00
  • Gratis leen toestel.

Alle merken televisies TV, video, DVD-spelers en audio worden door Dijkma Service Center gerepareerd. U kunt het apparaat zelf langsbrengen bij de werkplaats, gevestigd op het industrieterrein de Nieuwgraaf; nabij de Makro en Ikea. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het apparaat op te laten halen. Dijkma Service Center beschikt over een ruime ervaring in de LCD, Plasma en TV merken Philips, LG, JVC, Hitachi, Pioneer, Thomson, Panasonic, Toshiba, Finlux, Grundig, Mitsubishi, B&O, Samsung en vele andere merken. Daarnaast herstellen wij binnen de garantietermijn ook de merken Loewe, Candy en Hoover en verzorgen wij voor u de claims naar de importeur, zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Dijkma Service heeft zich vooral toegelegd op de complexe electronica van Loewe en zijn daarom een gespecialisseerd Loewe service bedrijf geworden. Wij werken nu 10 jaar samen met de Loewe service vanuit Belgie. Alle bedrijven uit onze omgeving, die Loewe verkopen, zijn van onze service afhankelijk en zo vormen wij een belangrijke schakel tussen winkelier en de Technische Dienst van Loewe Belgie.

De maximale kosten die u kwijt bent, indien u besluit om het desbetreffende toestel niet te laten herstellen, zijn de onderzoekskosten. Na een inspectie van het apparaat informeren wij u vooraf over de hoogte van de reparatiekosten, om ervoor te zorgen dat u niet voor 'onaangename verrassingen' komt te staan. 
Indien u besluit om het toestel niet te laten herstellen kunt u het desbetreffende apparaat na betaling van de onderzoekskosten bij ons afhalen. De eventuele onderzoekskosten kunt u bij aankoop van een nieuw apparaat bij diverse bedrijven waarmee wij samenwerken deels declareren. Dit is afhankelijk van wat voor een apparaat er aangekocht wordt.

Dijkma Service Center is geautoriseerd voor reparaties binnen fabrieksgarantie van de merken Loewe, Candy en Hoover.

Tussen het maken van een afspraak en de reparatie van bijvoorbeeld een LCD, plasma, TV apparaat of audio zit gemiddeld drie werkdagen. In de tussentijd is het mogelijk om een leentoestel te krijgen, totdat uw apparaat gerepareerd is. Bel ons voor een afspraak: 026-3112630 / 0317- 42 19 84 of kom langs op het industrieterrein de Nieuwgraaf.

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen?